Nadal a les comarques de Barcelona és molt més! Fires, mercats d'artesans, pessebres vivents, Pastorets, tallers infantils, pistes de gel, cavalcades, espectacles de llums... tot i més perquè gaudeixis d'aquest Nadal on vulguis i amb qui vulguis.

Pessebres vivents i Pastorets

Perquè les bones tradicions no s'han de perdre

No hi ha resultats.

I aquest Nadal, què fem amb els nens?

Amb aquestes propostes, les vacances escolars se't faran curtes

No hi ha resultats.

No hi ha resultats.

Fires de Nadal

Fires, firetes, mercats, markets, artesania... tot i més per fer el pessebre més top del barri i per triomfar amb els regals que facis.

No hi ha resultats.

I per cremar els turrons?

Doncs aquí tens propostes per quan decideixis acabar la sobretaula

No hi ha resultats.

Butlletí setmanal

Subscriu-te al butlletí setmanal

 

Rep cada dijous els millors plans, rutes a la natura i activitats singulars a prop de Barcelona.

Subscriu-te

Més idees per aquest Nadal

Tot el que has de saber sobre el Nadal a les comarques de Barcelona
4 mercats de Nadal originals

T'agradaria sorprendre algú amb un regal de Nadal ben original i no saps on trobar-lo? Estàs de sort! Abans de Nadal, a les comarques de Barcelona s'hi organitzen uns quants mercats que val la pena que coneguis... Fires d'artesania, antiguitats, llibres i ‘handmade' on aconseguir petits detalls que deixaran bocabadats als familiars i els amics més displicents. 

Visualitzar
Sabors tradicionals de Nadal

Nadal és una celebració que a les comarques de Barcelona es viu en família i al voltant d'una taula plena de plats tradicionals. En un territori amb tanta diversitat de productes de qualitat, no deixa de sorprendre que el consens sobre el menú d'aquestes festes sigui tan gran. Els caldos contundents, la cuina de l'aviram, les amanides amb verdures de temporada i les torronades no hi poden faltar. Vols saber què s'acostuma a menjar en aquestes dates tan especials? 

Visualitzar
4 celebracions ancestrals del solstici d'hivern

Et ve de gust enriquir les teves festes nadalenques amb les tradicions més atàviques i antigues? Segueix llegint! Et presentem una selecció de celebracions amb arrels paganes que pots gaudir intensament a les comarques de Barcelona. Rituals de foc, nit i arbres que et transporten a èpoques en què encara no existia el cristianisme i els éssers humans veneraven la natura.

Visualitzar

S'estan mostrant 7 - 9 de 9 resultats.

 

Tria entre totes les activitats de Nadal

Ordenades per data perquè puguis organitzar l'agenda
Fires

Torna a Castelldefels la Fira medieval Castrum Fidelis.