4 mercats de Nadal originals

T'agradaria sorprendre algú amb un regal de Nadal ben original i no saps on trobar-lo? Estàs de sort! Abans de Nadal, a les comarques de Barcelona s'hi organitzen uns quants mercats que val la pena que coneguis... Fires d'artesania, antiguitats, llibres i ‘handmade' on aconseguir petits detalls que deixaran bocabadats als familiars i els amics més displicents. 

1. Sitges Winter Market

Si t'agraden els productes fets a mà, no deixis de visitar el mercat que s'instal·la el cap de setmana previ a Nadal a la Passeig de la Ribera. Es tracta del Sitges Winter Market una fira amb decoració nadalenca que omplirà Sitges de fotografia, gastronomia, roba de nadó, joies, regals personalitzats, decoració, cervesa artesana i pastisseria creativa, entre altres propostes, amb el nexe comú que tot ha de ser fet a mà. 

2. Mercantic a Sant Cugat

Ets fan del vintage? Doncs no deixis d'anar a Mercantic! Els carrerons adjacents als forns de la vella fàbrica de ceràmica es tanquen al trànsit i s'hi posen a la venda llibres, discos, roba de segona mà, col·leccionisme, curiositats i els més sorprenents objectes de diferents èpoques. A més, molts dels comerciants han creat sinergies per inundar el festival de la màgia del Nadal, així que el bon ambient està garantit!

3. Mercat de Nadal del Llibre a Barcelona

Torna el Sant Jordi de Nadal, un dels esdeveniments literaris més importants de Catalunya. En aquesta nova edició, més de cent autors t'hi esperen per presentar-te els seus llibres i que te'ls puguis emportar signats i dedicats, si això és el que desitges. 

4. Fira d'artesans i brocanters de Vic

Les voltes de la Plaça Major de Vic tornaràn a acollir la Fira d'artesans i brocanters amb més de 30 expositors que presenten les peces elaborades de forma artesanal. S'hi poden trobar productes molt diversos com encens i espelmes, roba i complements, pintura artística, titelles, joieria, vidre, peces de fusta, cuir i ceràmica, etc. Un esdeveniment que, sens dubte, convida a viure l'esperit nadalenc de la ciutat. 

 


Més informació:

Sitges Winter Market
Mercantic Vintage Fest
Sant Jordi de Nadal

Vols estar informat de tota l'agenda del cap de setmana?

Subscriu-te
Butlletí setmanal