La recomanació de la setmana

<p>Magna Celebratio</p>

Com era Badalona fa més de dos mil anys? Els romans la van fundar amb el nom de Baetulo i durant molts segles va estar a l'altura de la veïna Barcino. Avui et convidem a fer un tomb per a conèixer una ciutat de l'Antiguitat.

L’agenda del cap de setmana

Retir per cultivar el benestar emocional
Cultura

En aquest curs en format retir veurem eines que ens permetin millorar el benestar emocional responent davant de les circumstàncies...

Visita a Formatges de Lluçà + Pedra de Fusta
Cultura

Activitat agrocultural que forma part del cicle Païssa: visita guiada a Formatges de Lluçà + espectacle Pedra de Fusta de la compa...

Cultura

Descobrim curiositats i detalls amagats del centre històric de Vic

Concert-vermut a El Siglo
Cultura

Una pausa de cap de setmana al matí? Vine a fer el vermut i gaudir de bona música a la Sala El Siglo, al Mercantic!

Sun Cugat
Cultura

Arriba la primavera i amb ella arriba el Sun Cugat! Música, relax i street food, a la terrassa de Mercantic.

Enoturisme

Tast de vins al Celler Cooperatiu, amb la col·laboració de Vins Noé.

 

 

 

 

El + vist

<p>Capvespre al castell de Burriac</p>

Són llocs elevats, que ens donen una perspectiva única d’una zona, poble o indret. Observar un lloc a vista d’ocell sempre ens fa sentir imponents, poderosos i importants. La sensació de tenir un territori als peus crea una percepció inigualable. T’animes a experimentar aquesta sensació? Aquí trobaràs 9 talaies úniques que val la pena conèixer. 

<p>La Colònia Vidal a Puig-reig</p>

Rutes molt fàcils, per fer en família, caminant o en bici, ideals per descobrir el paisatge i també la història de les persones que el van habitar. Des de Cal Rosal fins a Balsareny, passant per les colònies tèxtils. Des de Balsareny fins a Manresa, resseguint el canal medieval que portava l'aigua del riu Llobregat fins a la capital del Bages. Un riu que no és només aigua, és també patrimoni, indústria, enginyeria, vida... Escull la ruta que més t'agradi i surt a caminar.

<p> Cims amb la canalla</p>

Comencem per ser-te sincers: allò que et proposem en aquestes línies és fer cims, i per tant, en algun moment el camí fa pujada. Però vaja, res que no es pugui superar amb un petit esforç, i estem segurs que qualsevol criatura que faci un temps que camina pot assolir l'objectiu. Comprovaràs que sovint les petites muntanyes també poden oferir grans panoràmiques.

Zeige 1 - 3 von 22 Ergebnissen.

Bloguers curiosos

Salta conmigo