La recomanació de la setmana

<p>Magna Celebratio</p>

Com era Badalona fa més de dos mil anys? Els romans la van fundar amb el nom de Baetulo i durant molts segles va estar a l'altura de la veïna Barcino. Avui et convidem a fer un tomb per a conèixer una ciutat de l'Antiguitat.

L’agenda del cap de setmana

Retir per cultivar el benestar emocional
Cultura

En aquest curs en format retir veurem eines que ens permetin millorar el benestar emocional responent davant de les circumstàncies...

Visita a Formatges de Lluçà + Pedra de Fusta
Cultura

Activitat agrocultural que forma part del cicle Païssa: visita guiada a Formatges de Lluçà + espectacle Pedra de Fusta de la compa...

Concert-vermut a El Siglo
Cultura

Una pausa de cap de setmana al matí? Vine a fer el vermut i gaudir de bona música a la Sala El Siglo, al Mercantic!

Sun Cugat
Cultura

Arriba la primavera i amb ella arriba el Sun Cugat! Música, relax i street food, a la terrassa de Mercantic.

Cultura

Descobrim curiositats i detalls amagats del centre històric de Vic

Enoturisme

Tast de vins al Celler Cooperatiu, amb la col·laboració de Vins Noé.

 

 

 

 

El + vist

<p>Vistes des de l'Avenc de Tavertet</p>

Vols celebrar una data especial amb la teva parella amb una experiència única? No cal que agafis un avió i et plantis a l’altra punta del continent. A les comarques de Barcelona tens propostes úniques que deixaran la teva parella ben sorpresa. Et proposem 7 plans perquè escullis el que lliga millor amb l’amor de la teva vida. 

<p>Posta de sol al Castell de Burriac</p>

A tots ens agrada visitar un castell, però si aquest té una llegenda, l'experiència encara és més completa. A les comarques de Barcelona hi ha una bona quantitat de fortaleses amb alguna història amagada entre les seves parets: relats sobre princeses i bandolers, animals que fan fugir a un gran exèrcit o llegendes sobre bruixes malvades... Si tens curiositat, para atenció perquè després de llegir aquestes històries voldràs visitar els escenaris on, diuen que una vegada, fa molts i molts anys, van passar de veritat.

<p>Vista de Gironella</p>

Tenen un patrimoni sorprenent, estan ubicats en un entorn que deixa sense alè o parlen de la història del nostre país. Aquests deu nuclis que trobaràs a continuació són deu dels pobles imprescindibles que has de visitar a les comarques de Barcelona. T’enamoraran pel seu llegat patrimonial i natural i et faran descobrir racons que probablement desconeixies. Som-hi?

Zeige 10 - 12 von 22 Ergebnissen.

Bloguers curiosos

Salta conmigo