Sitges infal·lible

Sitges és una destinació que mai et decebrà. Tant se val que hi vagis amb amics, amb la parella o amb tota la família… En aquest antic poble de pescadors l'oferta d'activitats interessants és tan gran que no te la podràs acabar. A continuació et presentem quatre plans infal·libles per a gustos molt diversos. Preparat?  

1. Un dia a la platja

Si t'agrada anar a la platja, a Sitges estàs de sort. En tens 26 per escollir, des de cales apartades que són veritables paradisos naturistes fins a sorrals amb tot tipus de serveis al bell mig de la vila. I no has de preocupar-te gaire pel temps: amb 320 jornades de sol a l'any, és difícil que et toqui un dia ennuvolat i fred!

2. Una tarda al nucli antic

Un altre dels atractius innegables de Sitges és el seu nucli antic. Et recomanem que hi vagis a la tarda, quan les botigues encara són obertes, per poder copsar el seu esperit comercial i mariner. Atura't a les restes de la muralla medieval, al barri de pescadors, a la Casa de la Vila, a l'escalinata de l'església, a l'històric mercat vell… I entra, si et sobra temps, al Cau Ferrat (la casa-taller del pintor Santiago Rusiñol) i al Museu de Maricel, un centre d'art amb una col·lecció de gran nivell. 

3. Una nit de sabors potents 

Tens gana? Doncs a Sitges no has pas de patir! Si vens a l'hivern, entra a alguna de les bodegues del centre i pren-te una tapa de xató amb una copa de bon vi de la Denominació d'Origen Penedès. A l'estiu, en canvi, pots anar a algun dels restaurants del passeig marítim i degustar una cassola d'arròs a la sitgetana, una delícia local a base de carn i peix. I en qualsevol moment de l'any, fes passar la set amb un glopet de malvasia. No oblidis que el fundador d'aquesta marca de prestigi internacional va néixer a Sitges a principis del segle XIX! 

4. La sortida del sol 

El teu moment preferit del dia és la sortida del sol? Fes el GR-92 entre Sitges i Vilanova i la Geltrú! El seu recorregut té llargs trams a primera línia de mar i podràs admirar penya-segats, cales i racons secrets amb un encant rotund.

  • Busques un bon moment per escapar-te a Sitges? Consulta la pàgina web de turisme de Sitges i assabenta’t de què hi fan aquest cap de setmana. 


Més informació:

Turisme de Sitges
Museus de Sitges
Ruta del Xató
Vins de la DO Penedès
Xarxa de Senders de Catalunya
Turisme del Garraf

Vols estar informat de tota l'agenda del cap de setmana?

Subscriu-te
Butlletí setmanal