No t'ho perdis

<p>Section of the Tourdera River route between Malgrat de Mar and Palafolls</p>

Sports shoes, comfortable clothes, a helmet and a bike. That is all you need if you want to spend a great day cycling close to home. Go for a family ride, enjoy nature and learn about history with these six cycling routes we suggest below.

Properament...

46è Cros de Sant Joan
Esport

Cursa emmarcada dins les Festes de Sant Joan i els Elois del poble.

La Trona Freeride - Downhill
Esport

Un dels esdeveniments nacionals de descens més importants de l'any i que tindrà lloc a la mítica carretera de la Trona, a Sant Hip...

Banys sonors de Gong
Esport

Submergeix-te en aquesta experiència de relaxació i meditació en què s'utilitzen gongs per crear sons profunds i vibracions que pr...

 

 

El + vist

<p>Marxa nòrdica al Berguedà</p>

Sabies que l'última moda esportiva és practicar la marxa nòrdica? Doncs sí: sortir a caminar a ritme alegre recolzant-se en uns bastons similars als que s'empren en l'esquí de fons és una activitat física que té cada cop més adeptes. Segons els entesos, és una manera fantàstica de posar-se en forma, gaudir del contacte amb la natura i conèixer nous amics. A més, es pot fer en diferents tipus de terreny, a diferents èpoques de l'any i amb diferents nivells d'exigència atlètica. Així que, vinga! Una experiència tan diferent no te la pots perdre!

<p>Ruta pel Santuari de Santa Maria de Queralt </p>

La tardor és l'època dels colors càlids. El taronja, el vermell i el groc tenyeixen els boscos amb una essència molt especial i els bolets de tots els colors apareixen entre les fulles. Et proposem sis itineraris per fer a peu i poder gaudir d'aquesta època de l'any. 

<p>Ultra Cavalls del Vent</p>

If you like to run and the mountains, many interesting suggestions await you in the counties of Barcelona. Tough races where you can test your limits, narrow trails where you can find yourself again, endless tracks where you can enjoy the stunning beauty of nature. So choose your competition, put on your sneakers, and get ready to feel, stride by stride, an unusual feeling of freedom.

Showing 4 - 6 of 9 results.

Guies i mapes