La recomanació de la setmana

L’agenda del cap de setmana

Fotografia antiga Plaça de l'Ajuntament
Cultura

Refresc de patrimoni: Ruta per descobrir la Calella del Renaixement.

Presentació del Crist romànic de la Seu
Cultura

Presentació de la nova ubicació de la talla romànica del Sant Crist de la Seu de Manresa (segle XII), a la nau. Acte a càrrec de J...

Late Motiv Band + Dj Set Golfo de Guinea
Cultura

La banda del mític programa Late Motiv arriba a la sala El Siglo! Nit de festa assegurada!

Concert de Carola Ortiz
Cultura

Xerrada-concert a càrrec de Carola Ortiz amb motiu del seu recent disc “Cantareras”.

Cultura

Una nova manera de visitar el cementiri patrimonial a través d'una vista entretinguda i tranquil·la que transcorre entre els camin...

Portes obertes a l'Espai Xavier Corberó
Cultura

L’Espai Xavier Corberó és un conjunt escultòric-arquitectònic d’un gran valor patrimonial: un univers de columnes, arcs i miralls ...

 

 

 

 

El + vist

<p>Museu d'Art de Cerdanyola del Vallès</p>

Els llibres d’història parlen de la profunda transformació que va viure Catalunya, i molt especialment les comarques de Barcelona, a principis del segle passat perquè va capgirar tots els àmbits de la vida: l’art, la literatura, l’arquitectura, l’espai públic, l’economia... De fet, poques coses permeten entendre tan bé la societat d'aquell temps com visitar les joies arquitectòniques d’aquella època: el Modernisme, uns temps en què una sèrie de famílies es van proposar ser modernes. I fer-ne ostentació. 

<p>Magna Celebratio</p>

Com era Badalona fa més de dos mil anys? Els romans la van fundar amb el nom de Baetulo i durant molts segles va estar a l'altura de la veïna Barcino. Avui et convidem a fer un tomb per a conèixer una ciutat de l'Antiguitat.

<p>Capvespre al castell de Burriac</p>

Són llocs elevats, que ens donen una perspectiva única d’una zona, poble o indret. Observar un lloc a vista d’ocell sempre ens fa sentir imponents, poderosos i importants. La sensació de tenir un territori als peus crea una percepció inigualable. T’animes a experimentar aquesta sensació? Aquí trobaràs 9 talaies úniques que val la pena conèixer. 

<p>La Colònia Vidal a Puig-reig</p>

Rutes molt fàcils, per fer en família, caminant o en bici, ideals per descobrir el paisatge i també la història de les persones que el van habitar. Des de Cal Rosal fins a Balsareny, passant per les colònies tèxtils. Des de Balsareny fins a Manresa, resseguint el canal medieval que portava l'aigua del riu Llobregat fins a la capital del Bages. Un riu que no és només aigua, és també patrimoni, indústria, enginyeria, vida... Escull la ruta que més t'agradi i surt a caminar.

<p> Cims amb la canalla</p>

Comencem per ser-te sincers: allò que et proposem en aquestes línies és fer cims, i per tant, en algun moment el camí fa pujada. Però vaja, res que no es pugui superar amb un petit esforç, i estem segurs que qualsevol criatura que faci un temps que camina pot assolir l'objectiu. Comprovaràs que sovint les petites muntanyes també poden oferir grans panoràmiques.

<p>Passeig en bicicleta al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Monstseny</p>

És fàcil parlar de sostenibilitat, però a vegades costa més portar-la a la pràctica. A l'hora de pensar en els plans pel cap de setmana o en una escapada més llarga pot ser que no sàpigues per on començar a buscar, per això avui t'oferim algunes de les millors propostes per practicar un turisme responsable al Vallès Oriental.

Showing 1 - 3 of 23 results.

Bloguers curiosos

Salta conmigo