La recomanació de la setmana

<p>La Colònia Vidal a Puig-reig</p>

Rutes molt fàcils, per fer en família, caminant o en bici, ideals per descobrir el paisatge i també la història de les persones que el van habitar. Des de Cal Rosal fins a Balsareny, passant per les colònies tèxtils. Des de Balsareny fins a Manresa, resseguint el canal medieval que portava l'aigua del riu Llobregat fins a la capital del Bages. Un riu que no és només aigua, és també patrimoni, indústria, enginyeria, vida... Escull la ruta que més t'agradi i surt a caminar.

L’agenda del cap de setmana

Espectacle Igbern: música, vi i formatge
Enoturisme

Un espectacle de música que combina música jazz, vins i formatge en un entorn idil·líc.

La Jam de El Siglo: Smooth Jazz
Cultura

Cada primer i tercer dijous de cada mes tenim Jam Session a la sala El Siglo, al Mercantic! Diferents músics pugen a l'escenari!

Cultura

Visita per a la gent gran on parlarem dels oficis artesans del ferro i de la ceràmica, evocant la memòria dels participants a part...

Documental: La capsa vermella
Cultura

Amb motiu de l’aniversari de la proclamació de la II República, el 14 d’abril, projectem aquest documental sobre la troballa de 5....

Mirem els estels des de Sant Hilari
Cultura

Saps què veiem si mirem el cel de nit a Cardedeu?

STQ Black Power: Presentació Festival X
Cultura

El pròxim divendres 19 d'abril el STQ Black, festival de música negra de Sant Cugat, presentarà el cartell de la seva 10a edició a...

 

 

 

 

El + vist

<p>Rutes per a famílies exploradores a Sant Cugat del Vallès</p>

Jugar, diuen, és la millor forma d’aprendre. Així que avui et proposem escape rooms, jocs interactius i rutes gamificades perquè descobreixis les comarques de Barcelona d’una altra manera. Hi ha de tota mena: amb realitat virtual, amb accessos a llocs secrets o d’altres més senzills que pots fer al teu aire, només amb el mòbil o un mapa. Jocs que, ben segur, afegiran un punt de diversió i faran la teva escapada molt més emocionant! Per quin comences?

<p>Vistes des de l'Avenc de Tavertet</p>

Vols celebrar una data especial amb la teva parella amb una experiència única? No cal que agafis un avió i et plantis a l’altra punta del continent. A les comarques de Barcelona tens propostes úniques que deixaran la teva parella ben sorpresa. Et proposem 7 plans perquè escullis el que lliga millor amb l’amor de la teva vida. 

<p>Posta de sol al Castell de Burriac</p>

A tots ens agrada visitar un castell, però si aquest té una llegenda, l'experiència encara és més completa. A les comarques de Barcelona hi ha una bona quantitat de fortaleses amb alguna història amagada entre les seves parets: relats sobre princeses i bandolers, animals que fan fugir a un gran exèrcit o llegendes sobre bruixes malvades... Si tens curiositat, para atenció perquè després de llegir aquestes històries voldràs visitar els escenaris on, diuen que una vegada, fa molts i molts anys, van passar de veritat.

Showing 7 - 9 of 22 results.

Bloguers curiosos

Salta conmigo