Atenció!
Aquesta pàgina ja no està operativa i en breu desapareixerà. El blog de Barcelona és molt més queda ara integrat dins la web barcelonaesmoltmes.cat.
ANAR A LA WEB DE BCN+

No t'ho perdis

<p>Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny</p>

Set rutes de senderisme amb diferents dificultats i distàncies perquè, vagis sol, en família o amb amics, trobis l’excursió perfecte per passar el dia a la muntanya, envoltat de natura. És hora de posar-se roba còmoda, calçat esportiu i sortir a descobrir racons que t’ompliran els ulls de bellesa i l’ànima d’energia positiva!

Properament...

Visita a Niudalia Flower Farm
Natura

Vine a veure l'espai floral més gran de Catalunya. Més de 100.000 tulipes, narcisos, jacints i altres varietats de flor primaveren...

En família

La muntanya de Montserrat amaga en el seu interior més de 100 coves, però aquesta és l'única que permet un pas...

En família

Puja a un tren històric i gaudeix d'un atractiu recorregut de 20 minuts enmig de la natura per visitar llocs icònics com els Jardi...

 

 

 

 

El + vist

<p>Cardona</p>

Aconseguir escapar-te amb els amics o amigues un parell de dies és d’aquells plans que t’alegren la vida. Costa consensuar el cap de setmana, el lloc, el pressupost i encara costa més deixar totes les obligacions ben ateses: la feina, els fills, els pares i l’eterna llista de coses pendents que mai no s’acaba... però quan ho aconsegueixes i de cop tens 24 o 48 hores per compartir, cuidar-te i celebrar l’amistat et retrobes a tu mateix i assaboreixes la felicitat fent el que t’agrada. Això és el que fan la Gemma i les seves amigues, cada any una s’encarrega d’organitzar l’escapada i aquest any han triat el Bages. Vols saber per què?

<p>Section of the Tourdera River route between Malgrat de Mar and Palafolls</p>

Sports shoes, comfortable clothes, a helmet and a bike. That is all you need if you want to spend a great day cycling close to home. Go for a family ride, enjoy nature and learn about history with these six cycling routes we suggest below.

<p>Experiència Garrafal al Parc del Garraf</p>

És estiu, cau la nit i de cop recordes que és el millor moment de l’any per mirar el cel i les estrelles. Aixeques el cap i veus el planeta Venus que treu el cap brillant, sempre puntual, anunciant l’espectacle que ve a continuació. Els Perseids també coneguts com les llàgrimes de Sant Llorenç t’esperen fidels, com cada estiu, per fer-te pensar durant una estona en la immensitat i la bellesa que tenim al voltant… Ja has demanat un desig?  

Showing 7 - 9 of 18 results.

Guies i mapes