No t'ho perdis

<p>Càmping El Garrofer de Sitges </p>

El glàmping és una opció que té cada cop més tirada per gaudir de la natura sense renunciar a cap comoditat. El nom ve de l’anglès: glamorous camping. No cal explicar molt més per entendre que és una experiència que et promet relax i tranquil·litat amb tots els luxes. A continuació, et proposem algunes opcions que tens molt a prop per gaudir de la costa, dels Pirineus i dels millors paisatges de les comarques de Barcelona. Les vols descobrir? 

Properament...

Alquímia de Primavera
Natura

Una iniciativa per a donar la benvinguda a la primavera conreant la renovació que ofereix la nova estació. Un dia d'activitats env...

Taller de dibuix entre arbres fruiters
Natura

Envoltats per la natura que hi ha a la finca de La Beneta, la il·lustradora Maria Sagrera ens guiarà en un taller de dibuix per pl...

Passejada botànica guiada
Natura

Descobreix els usos i virtuts de les plantes en aquesta passejada.

Butlletí setmanal

Abonnez-vous à notre bulletin hebdomadaire

 

Vous recevrez tous les jeudis les meilleures suggestions, promenades dans la nature et activités originales à proximité de Barcelone.

S’abonner

 

 

El + vist

<p>El bosc de la Grevolosa, a Osona</p>

De vegades no cal fer un cim o un ruta molt exigent per trobar racons màgics. De vegades aquests paratges que ens imaginem quan pensem en desconnexió són més a prop del que ens pensem i arribar-hi no requereix gaire esforç. Si necessites respirar verd, però no estàs molt en forma o et falta temps, no tens excusa. Les sis rutes que et proposem a continuació són fàcils i només necessites entre una i tres hores per gaudir de la natura i el patrimoni. Gairebé ni et cansaràs! 

<p>Geoparc</p>

Les històries del passat estan escrites a les pedres i en els paisatges de la comarca del Bages, el Baix Llobregat, i el Moianès, territoris rics en patrimoni geològic. El Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central és un espai natural ideal per practicar el geoturisme, una activitat que integra natura, cultura, geologia, mineria i gastronomia.

<p>Sant Martí del Brull</p>

Seguir les petjades d’Oliba en el mil·lenari del seu bisbat ens ha fet animar-nos a descobrir més joies del romànic als voltants de Barcelona. I és que sempre ens queda algun secret per descobrir. Si tinguéssim un transportador d’angles, la ciutat de Vic on Oliba va ser bisbe quedaria en el centre d’aquesta ruta a pocs quilòmetres a la rodona on el romànic es fon amb joies de la nostra natura.

Affichage des résultats 13 - 15 parmi 21.

Guies i mapes