Barcelona és enoturisme. Vine i gaudeix de propostes i experiències per a tots els gustos i paladars en tres zones vinícoles amb denominació d'origen i un paisatge excepcional.

Tria entre totes les activitats de Nadal

Ordenades per data perquè puguis organitzar l'agenda
IV Ruta Gastronòmica DO Penedès
Enoturisme

IV Ruta Gastronòmica DO Penedès a Vilanova i la Geltrú, perquè la DO Penedès també és Garraf!

Enostast DO Alella a la Roca del Vallès
Enoturisme

Tast de dos vins DO Alella maridats amb tapes de cuina de temporada i de proximitat.

Visita i tast al Celler Exibis
Enoturisme

Descobreix la història dels Exibis, un celler amb vinyes sota el sol de Montserrat. Tasta els vins de l'enòleg Joan Soler. 

Enoturisme

Gaudeix de 5 propostes relacionades amb el paisatge i la natura del Bages.

Malvasies del món
Enoturisme

En aquesta activitat, a les portes de l’estiu, serà possible conèixer les diferents varietats de Malvasia que tenim a Sitges.

Visita teatralitzada al celler de Vallmora
Cultura

Vine a coneixer l'Epictet, l’esclau que treballava a la Cella Vinària, acompanyat de l'arqueòleg Narcís Vallformosa i Rocamora, ex...

Affichage des résultats 1 - 6 parmi 19.

Més idees per aquest Nadal

Tot el que has de saber sobre el Nadal a les comarques de Barcelona
<p>Camps de vinyes amb Monsterrat al fons</p>

No sorprendrà ningú si, en parlar d'enoturisme a la província de Barcelona, mencionem la comarca de l'Alt Penedès. El Penedès és ben conegut en el món vitivinícola a escala internacional i segur que ja ho tenies marcat al teu itinerari. Però les vinyes i la història del vi a Barcelona no acaben allà, deixa'ns descobrir-te unes construccions molt especials i unes vinyes que miren al mar des dels vessants de les muntanyes.

<p>Degustació de cerveses artesanes</p>

En la darrera dècada, el nombre de productors de cerveses artesanes a les comarques de Barcelona ha pujat com l'escuma. Cada any que passa la producció és més alta i més diversa, destinada a un públic cada cop més especialitzat i que cerca noves sensacions al paladar. Si t'agrada la cervesa, però també conèixer com s'elabora, pren nota d'aquestes tres cerveseres que normalment ofereixen visites a les seves instal·lacions. 

<p>Esclat de Foc 2021 (Foto: Associació Festa de la Fil·loxera)</p>

El cava és conegut internacionalment i acostuma a presidir molts àpats i celebracions importants. Forma part de la nostra quotidianitat i és una de les begudes que sempre veus a taula, des que ets petit i et preguntes si aquelles bombolles que no et deixen tastar faran pessigolles a la boca. Però, has pensat mai com i per què es va començar a produir cava al Penedès? La història ens porta a Sant Sadurní d'Anoia, en uns moments dramàtics del segle XIX, quan la fil·loxera va acabar amb el 90% de les vinyes de tot Europa...

Affichage des résultats 7 - 9 parmi 12.