Barcelona és enoturisme. Vine i gaudeix de propostes i experiències per a tots els gustos i paladars en tres zones vinícoles amb denominació d'origen i un paisatge excepcional.

Tria entre totes les activitats de Nadal

Ordenades per data perquè puguis organitzar l'agenda
Enoturisme

Gaudeix d'una experiència gastronòmica en un oasi enmig de la natura.

Vins únics a cada moment
Enoturisme

Visita al celler i tast de vins des de la tina, des de la bota i des de l'ampolla, acompanyat de productes de proximitat.

Enoturisme

Descobriu les tines de pedra seca a peu de vinya, un patrimoni cultural únic a la comarca del Bages.

Tapes i vins amb ànima
Enoturisme

Explora la combinació més mística amb una selecció exclusiva de vins i tapes ideals per delectar-te per Setmana Santa.

Visita Reserva
Enoturisme

Un recorregut per la història de Llopart envoltats de vinyes i davant d’una immillorable panoràmica del Penedès i de les muntanyes...

Visita i wine bar a Caves Vilarnau
Enoturisme

Un recorregut que comença, copa en mà, a les vinyes i continua per la zona de vinificació i mostra les caves on reposen les ampoll...

Affichage des résultats 1 - 6 parmi 21.

Més idees per aquest Nadal

Tot el que has de saber sobre el Nadal a les comarques de Barcelona
<p>Una experiència enoturística a l'alça</p>

les cinc denominacions d'origen del vi i el cava que hi ha a les comarques de Barcelona pots fer de tot: aprendre a distingir entre un vi jove i un vi de criança, participar en les tasques diàries d'un celler, descobrir les diferents varietats de raïm, dormir en una finca vitivinícola... I, si t'agrada caminar, també pots seguir qualsevol dels itineraris senyalitzats que transcorren entre vinyes. Se t'acut una manera millor de passar el cap de setmana?

<p>Maduixes del Maresme, Arenys de Munt</p>

Vols veure com es cultiven les delicioses maduixes del Maresme? T'interessa conèixer el procés d'elaboració de la malvasia de Sitges? T'agradaria visitar un obrador d'embotits en plena acció o que un apicultor t'ensenyi les seves arnes? Et proposem un passeig gastronòmic per les comarques de Barcelona perquè puguis descobrir l'origen de tot el que menges.

<p>Les vinyes en bici</p>

Un territori vitivinícola ple de contrastos, amable pel seu relleu amb els que el volen conèixer a peu, amb cicloturisme o amb BTT. És l'Alt Penedès, comarca propera al mar, de clima privilegiat, i en què l'oferta gastronòmica, cultural i, és clar, enoturística, fan de la visita una experiència molt agradable, qui sap si inoblidable. El projecte Penedès360 et permet recórrer-la per etapes, tant a peu com sobre dues rodes.

Affichage des résultats 10 - 12 parmi 12.