Atenció!
Aquesta pàgina ja no està operativa i en breu desapareixerà. El blog de Barcelona és molt més queda ara integrat dins la web barcelonaesmoltmes.cat.
ANAR A LA WEB DE BCN+

Activitats a La Granja

Activitats a La Granja

Aventura, natura i emocions. Activitats, animals de granja i cavalls de doma natural amb els quals podrem entrenar competències emocionals vitals, amb la diversió sempre com a base.

Durant tot el curs “La Granja, Ability Training Center” organitza les excursions Emofamily, on la diversió i/o l’aprenentatge estarà assegurat per a grans i petits. Tenim activitats de lleure, populars, d’educació emocional, amb cavalls, animals de granja i amb el segell de La Granja, que garanteix emoció i una experiència que va més enllà, a través del Mètode La Granja, un mètode demostrat científicament. Somriures, aprenentatges, diversió i aventures, el millor regal que els hi podem fer als nostres fills i filles.

A més, durant l'estiu podeu gaudir del casal o les colònies. Compartint activitats als peus del Parc Natural del Montseny. Tota una experiència que, ben segur, no s'oblida!

Quan?

01/01/2024 - 31/12/2024

On?

La Granja Ability Training Center

C/ Sanata, s/n

Santa Maria de Palautordera

Més informació

La Granja Ability Training Center

Tel. 938481125

Activitat pagament

Web

Al mapa

Vols estar informat de tota l'agenda del cap de setmana?

Subscriu-te
Butlletí setmanal

Vols publicar a l'agenda de BCN+?

ACCEDEIX AL FORMULARI
Agenda