Atenció!
Aquesta pàgina ja no està operativa i en breu desapareixerà. El blog de Barcelona és molt més queda ara integrat dins la web barcelonaesmoltmes.cat.
ANAR A LA WEB DE BCN+

Festes de Sant Joan i els Elois 2024

Des del segle XIX, per Sant Joan, Prats de Lluçanès no celebra només el solstici d’estiu, també celebra la Festa de Sant Joan i els Elois.

La festa comença amb l’arribada de la flama del Canigó al vespre, el Petardàs i la marxa de torxes, que desferma una riuada de foc pel carrer Major, amb animals i carruatges, fent parada a la plaça Vella i a la plaça Nova on, a la llum de les fogueres i al so dels músics locals, es balla el Ball del Contrapàs. El dia 25, dia dels Elois, es repeteixen el recorregut i les ballades. S’incorporen a la passada dels carreters, nules, cavalls, ases, carruatges, músics i els animals que participen en les curses dels Elois, a la tarda, al camí de Sant Sebastià, i els Carreters del Lluçanès fan una gran trobada.

Dos dies plens d’activitats diverses i per a tots els públics: cercavila, capgrossos, balls, sopars populars, concerts, concursos, torneigs, curses, trobades, inflables, espectacles infantils, etc.

Quan?

24/06/2024 - 25/06/2024

On?

Prats del Lluçanès

Més informació

Activitat gratuïta

Web

Al mapa

Vols estar informat de tota l'agenda del cap de setmana?

Subscriu-te
Butlletí setmanal

Vols publicar a l'agenda de BCN+?

ACCEDEIX AL FORMULARI
Agenda