No t'ho perdis

Vols viatjar en el temps? A la comarca del Vallès Occidental pots teletransportar-te al passat i reviure la Belle Époque a través de la seva arquitectura, del seu art i la seva gastronomia! L'itinerari per diferents ciutats que aquí et proposo et porta a conèixer des de construccions i dissenys que combinen l'elegància i la creativitat pròpies del Modernisme català fins a reminiscències de les antigues indústries, corda't el cinturó que comencem!

Properament...

La Jam de El Siglo: Smooth Jazz
Cultura

Cada primer i tercer dijous de cada mes tenim Jam Session a la sala El Siglo, al Mercantic! Diferents músics pugen a l'escenari!

Cultura

Visita per a la gent gran on parlarem dels oficis artesans del ferro i de la ceràmica, evocant la memòria dels participants a part...

Documental: La capsa vermella
Cultura

Amb motiu de l’aniversari de la proclamació de la II República, el 14 d’abril, projectem aquest documental sobre la troballa de 5....

Butlletí setmanal

Subscriu-te al butlletí setmanal

 

Rep cada dijous els millors plans, rutes a la natura i activitats singulars a prop de Barcelona.

Subscriu-te

El + vist

<p>Sant Jaume de Frontanyà</p>

Molts pensem en el romànic com un art auster i senzill, discretament integrat amb la natura. I això és ben cert, especialment a les petites esglésies que es van construir durant els segles XI i XII en els poblets de muntanya. Però el romànic també és un art ric i complex que reflecteix la sensibilitat aristocràtica dels monjos que vivien als monestirs en aquella època.

<p>Colònia de Viladomiu Nou</p>

Si ets curiós i tens ganes de passar-ho bé en família, comença a organitzar una sortida per visitar les colònies tèxtils de les comarques de Barcelona. Construïdes entre finals del segle XIX i principis del XX, encara estan plenes de màquines que es poden fer funcionar, teixits que es deixen tocar i tantes anècdotes sorprenents que quedaràs bocabadat. Ganes de viatjar al passat? 

S'estan mostrant 13 - 11 de 11 resultats.

Guies i mapes