Atenció!
Aquesta pàgina ja no està operativa i en breu desapareixerà. El blog de Barcelona és molt més queda ara integrat dins la web barcelonaesmoltmes.cat.
ANAR A LA WEB DE BCN+

La ruta de la setmana

<p>Una imatge d'un tram de la ruta de les Colònies tèxtils del Llobregat</p>

Tens ganes de passar uns dies d’autèntica connexió amb la natura? T’agrada caminar i no et conformes amb poca cosa? Avui et proposem 5 itineraris per descobrir el Berguedà més autèntic, alguns dels quals demanen fet nit a un refugi, dos dies de camí o, com a mínim, una jornada completa d’activitat. Estàs preparat per l’aventura? 

Laden Sie sich die App BCN+ herunter (auf Katalanisch)

A prop de Barcelona hi ha moltes rutes, ara tens una app per descobrir-les 

 

 

 

 

 

Rutes familiars

<p>El Maresme des del mirador de Sant Mateu</p>

Entre el Vallès i el Maresme s'alça la Serralada Litoral, un espai protegit entre grans nuclis urbans. Un lloc ideal per respirar una mica d'aire pur, fer exercici i des d'on les vistes sobre el mar i la comarca del Maresme són increïbles. Et proposem dues rutes entre l'interior i la platja, entre el Vallès i el Maresme per gaudir de l'horitzó blau.

<p>Zona de pícnic de la Font Terrers a Gósol</p>

El Berguedà t'ofereix un munt de possibilitats per a passar el dia, un cap de setmana... La millor destinació si vols gaudir de la natura, fins i tot a l'hora de dinar. Siguis on siguis, sempre pots fer un pícnic en una de les moltes àrees habilitades que hi ha. En trobaràs per tota la comarca, a la muntanya i a prop dels pobles. Te'n proposem cinc. Recorda d'emportar-te sempre la brossa.
 

<p>La Mambla d'Orís</p>

El Camí vora el Ter és un sender de gran recorregut, el GR 210, que ressegueix el curs d'aquest riu al seu pas per la comarca d'Osona. Una proposta de 3 etapes, una mica llargues però sense cap dificultat, que permet la visita als nuclis de Montesquiu, Torelló, Roda de Ter i Manlleu. El camí passa per recursos naturals de gran interès com els meandres del Gelabert i colònies industrials que expliquen com el riu també ha marcat el desenvolupament industrial i humà de la comarca.

Zeige 4 - 6 von 13 Ergebnissen.

Guies i mapes