Atenció!
Aquesta pàgina ja no està operativa i en breu desapareixerà. El blog de Barcelona és molt més queda ara integrat dins la web barcelonaesmoltmes.cat.
ANAR A LA WEB DE BCN+

No t'ho perdis

<p>Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny</p>

Set rutes de senderisme amb diferents dificultats i distàncies perquè, vagis sol, en família o amb amics, trobis l’excursió perfecte per passar el dia a la muntanya, envoltat de natura. És hora de posar-se roba còmoda, calçat esportiu i sortir a descobrir racons que t’ompliran els ulls de bellesa i l’ànima d’energia positiva!

Properament...

Visita a Niudalia Flower Farm
Natura

Vine a veure l'espai floral més gran de Catalunya. Més de 100.000 tulipes, narcisos, jacints i altres varietats de flor primaveren...

En família

La muntanya de Montserrat amaga en el seu interior més de 100 coves, però aquesta és l'única que permet un pas...

En família

Puja a un tren històric i gaudeix d'un atractiu recorregut de 20 minuts enmig de la natura per visitar llocs icònics com els Jardi...

 

 

 

 

El + vist

<p>Àrea de pícnic de Can Casades</p>

Has pensat en anar al Montseny? Per què no hi vas a fer un pícnic? Et proposem cinc àrees de pícnic dins del Parc Natural del Montseny des d'on podràs fer alguna excursió o, senzillament, gaudir de l'entorn. Recorda recollir la brossa i llençar-la a un contenidor.

<p>Observatori astronòmic de Castelltallat</p>

De vegades, per recordar el miracle de l'existència, un només ha d'aixecar el cap i mirar el firmament: lluny de la contaminació lumínica de les grans ciutats, és possible percebre prou bé la grandesa del cosmos. No obstant, per apreciar-ho encara millor, hauràs d'apropar-te a un observatori astronòmic. Aquestes cases dels estels se situen en llocs privilegiats, amb estabilitat atmosfèrica i cels impol·luts, i posseeixen uns telescopis tan potents que, quan s'obren, un espectacle fabulós es desplega davant els ulls. A les comarques de Barcelona hi ha uns quants espais ideals per a la contemplació dels astres. Saps quins són? 

<p>Cabra de Ramats al Bosc</p>

Si t'agraden els animals, estar en contacte amb la natura, conèixer oficis tradicionals, i si a més a més portes canalla, sortir a pasturar per unes hores un ramat, sigui de xais o de cabretes, de ben segur et farà feliç. Vols conèixer en primera persona l'ofici de pastor? A les comarques de Barcelona hi ha diferents possibilitats de fer-ho!

Showing 19 - 18 of 18 results.

Guies i mapes