No t'ho perdis

<p>Degustació de cerveses artesanes</p>

En la darrera dècada, el nombre de productors de cerveses artesanes a les comarques de Barcelona ha pujat com l'escuma. Cada any que passa la producció és més alta i més diversa, destinada a un públic cada cop més especialitzat i que cerca noves sensacions al paladar. Si t'agrada la cervesa, però també conèixer com s'elabora, pren nota d'aquestes tres cerveseres que normalment ofereixen visites a les seves instal·lacions. 

Properament...

Préssec de l'Ordal
Gastronomia

El mercat combina tradició i producte autòcton, préssecs únics collits en el punt òptim de maduració mitjançant el tracte di...

En família

Busques una escapada especial a prop de Barcelona? Et proposem més de 100 plans per gaudir d’un estiu especial al Baix Llobregat.

Gastronomia

Una proposta per posar a prova els teus sentits a través de la gastronomia i el maridatge d’una forma dinàmica.

Butlletí setmanal

Subscriu-te al butlletí setmanal

 

Rep cada dijous els millors plans, rutes a la natura i activitats singulars a prop de Barcelona.

Subscriu-te

El + vist

<p>Mercat d'aviram a la Fira del Gall de Vilafranca</p>

Hi ha qui creu que la gastronomia és un paisatge posat a la taula, una afirmació sorprenent que a les comarques de Barcelona no pot ser més real. Amb una enorme diversitat de conreus i un litoral marí que és prodigiosament ric, són infinits els productes que pots descobrir cada dia al mercat, i més puntualment, a un munt de festes gastronòmiques tradicionals.

<p>Degustació de cerveses artesanes</p>

En la darrera dècada, el nombre de productors de cerveses artesanes a les comarques de Barcelona ha pujat com l'escuma. Cada any que passa la producció és més alta i més diversa, destinada a un públic cada cop més especialitzat i que cerca noves sensacions al paladar. Si t'agrada la cervesa, però també conèixer com s'elabora, pren nota d'aquestes tres cerveseres que normalment ofereixen visites a les seves instal·lacions. 

<p>Ruta del pa al Lluçanès</p>

Si enyores el pa de debò, el que es feia amb mètodes artesanals, farines locals i pasta mare, t’hem de dir que encara en pots trobar a llocs com la comarca natural del Lluçanès. Una terra amb identitat pròpia, a mig camí entre la Plana de Vic i el Berguedà, on l'activitat pagesa és molt viva i on els aliments no es fabriquen: es fan. La ruta del pa i del blat forment t'encantarà tant si ets un foodie modern com un avi amb nostàlgia del passat.

S'estan mostrant 7 - 9 de 16 resultats.

Guies i mapes