No t'ho perdis

<p>Fira del Formatge a Osona</p>

De la pastura de vaques, ovelles i cabres fins a taula en forma de formatge i postre làctic. Al Lluçanès no hi ha secrets i pots venir quan vulguis a comprovar tot el recorregut de la llet des dels camps, granges i processadores fins els restaurants

Properament...

Abadal Music Fest
Enoturisme

Un cartell de luxe per a la tercera edició de l'Abadal Music Fest: Elena Gadel, Marta Robles, Els Amics de les Arts i Mishima.

Doble Collbaix de vesprada
Enoturisme

Sortida per visualitzar i immortalitzar el Celler Collbaix i el cim del Collbaix a punt de posta de sol.

Festa de la Cirera
Gastronomia

Celebra l'arribada del fruit més saborós amb actes d'arrel tradicional, activitats familiars, música i cireres! Diuen qu...

Butlletí setmanal

Subscriu-te al butlletí setmanal

 

Rep cada dijous els millors plans, rutes a la natura i activitats singulars a prop de Barcelona.

Subscriu-te

El + vist

<p>Bunyols de Setmana Santa</p>

Malgrat que la Setmana Santa ja no se celebra amb la mateixa passió religiosa d'èpoques anteriors, la passió pels dolços es manté intacta, si s'ha de jutjar per la quantitat de postres tradicionals que es preparen en aquestes dates. Algunes són molt conegudes a tota Catalunya, d'altres s'elaboren únicament en determinades localitats o comarques. Però totes són econòmiques, fàcils de fer i són delicioses. Et ve de gust tastar-les?

<p>Fira Avícola de la Raça Prat al Prat de Llobregat</p>

Encara no saps què cuinar aquest Nadal? O potser sí que tens el menú pensat, però voldries aconseguir els ingredients amb la millor qualitat? Desitges gaudir dels plaers de la bona taula sense haver de trencar la guardiola? Doncs vine a les fires gastronòmiques que s'organitzen durant aquests dies als pobles i ciutats de les comarques de Barcelona: hi trobaràs productes deliciosos per ficar a la cassola! Ja tens la cistella preparada?

<p>Cigronet de l'Alta Anoia</p>

L’Anoia és una comarca que té una gran diversitat de productes autòctons: des dels llegums, com el cigronet de l’Alta Anoia; els cereals, com l’arròs paperer; la gustosa botifarra de Calaf, fins a la mel de mil flors o l’oli d’oliva. El ventall de productes que es cultiven i s’elaboren a la comarca és molt ric i divers i, en alguns casos, no gaire conegut. Descobreix l’essència de la gastronomia anoienca, fent un recorregut pels sabors més preuats.

S'estan mostrant 7 - 9 de 20 resultats.

Guies i mapes