La recomanació de la setmana

<p>Magna Celebratio</p>

Com era Badalona fa més de dos mil anys? Els romans la van fundar amb el nom de Baetulo i durant molts segles va estar a l'altura de la veïna Barcino. Avui et convidem a fer un tomb per a conèixer una ciutat de l'Antiguitat.

L’agenda del cap de setmana

Cultura

Sent l'energia dels grans espectacles i emociona't amb la força de tot un poble que any rere any, des del 1538, continua ...

Gastronomia

Combinant les sèpies que es pesquen a la costa del Maresme i els pèsols i les patates que es conreen a la Serralada del litoral, M...

Temps de pèsols
Gastronomia

Descobreix totes les activitats de divulgació gastronòmica del pèsol, la perla verda del Maresme.

Temps de pèsols
Gastronomia

Descobreix totes les activitats de divulgació gastronòmica del pèsol, la perla verda del Maresme.

La Passió d’Esparreguera
Cultura

Tecnologia d’avantguarda per posar en escena una història universal com mai s’havia fet.

Dijous de Vi
Enoturisme

Vi, història i tradició a la Capital del Vi.

Butlletí setmanal

Subscriu-te al butlletí setmanal

 

Rep cada dijous els millors plans, rutes a la natura i activitats singulars a prop de Barcelona.

Subscriu-te

 

El + vist

<p>Masia Can Pascol</p>

Què busques quan busques casa rural? Un entorn natural? Una casa confortable? Un lloc per desconnectar? Llar de foc? Spa? Si has respost afirmativament alguna d’aquestes preguntes, has arribat al lloc ideal perquè aquí te’n recomanem algunes que, a més de tot això, són cases rurals sostenibles amb una petjada energètica zero (o quasi) per cuidar l’entorn i el lloc que visitaràs. Triar-les depèn només de tu.

<p>Cardona</p>

Aconseguir escapar-te amb els amics o amigues un parell de dies és d’aquells plans que t’alegren la vida. Costa consensuar el cap de setmana, el lloc, el pressupost i encara costa més deixar totes les obligacions ben ateses: la feina, els fills, els pares i l’eterna llista de coses pendents que mai no s’acaba... però quan ho aconsegueixes i de cop tens 24 o 48 hores per compartir, cuidar-te i celebrar l’amistat et retrobes a tu mateix i assaboreixes la felicitat fent el que t’agrada. Això és el que fan la Gemma i les seves amigues, cada any una s’encarrega d’organitzar l’escapada i aquest any han triat el Bages. Vols saber per què?

<p>Rutes per a famílies exploradores a Sant Cugat del Vallès</p>

Jugar, diuen, és la millor forma d’aprendre. Així que avui et proposem escape rooms, jocs interactius i rutes gamificades perquè descobreixis les comarques de Barcelona d’una altra manera. Hi ha de tota mena: amb realitat virtual, amb accessos a llocs secrets o d’altres més senzills que pots fer al teu aire, només amb el mòbil o un mapa. Jocs que, ben segur, afegiran un punt de diversió i faran la teva escapada molt més emocionant! Per quin comences?

<p>Vistes des de l'Avenc de Tavertet</p>

Vols celebrar una data especial amb la teva parella amb una experiència única? No cal que agafis un avió i et plantis a l’altra punta del continent. A les comarques de Barcelona tens propostes úniques que deixaran la teva parella ben sorpresa. Et proposem 7 plans perquè escullis el que lliga millor amb l’amor de la teva vida. 

<p>Posta de sol al Castell de Burriac</p>

A tots ens agrada visitar un castell, però si aquest té una llegenda, l'experiència encara és més completa. A les comarques de Barcelona hi ha una bona quantitat de fortaleses amb alguna història amagada entre les seves parets: relats sobre princeses i bandolers, animals que fan fugir a un gran exèrcit o llegendes sobre bruixes malvades... Si tens curiositat, para atenció perquè després de llegir aquestes històries voldràs visitar els escenaris on, diuen que una vegada, fa molts i molts anys, van passar de veritat.

<p>Vista de Gironella</p>

Tenen un patrimoni sorprenent, estan ubicats en un entorn que deixa sense alè o parlen de la història del nostre país. Aquests deu nuclis que trobaràs a continuació són deu dels pobles imprescindibles que has de visitar a les comarques de Barcelona. T’enamoraran pel seu llegat patrimonial i natural i et faran descobrir racons que probablement desconeixies. Som-hi?

S'estan mostrant 7 - 12 de 22 resultats.

Bloguers curiosos

Salta conmigo