No t'ho perdis

<p>Món Sant Benet</p>

Si ets dels que mai sap què triar, si natura o cultura, aquest article és per a tu. Et proposem cinc plans en què no trobaràs a faltar cap de les dues coses. Són cinc àrees de pícnic situades en entorns naturals des de les quals podràs fer alguna visita cultural o senzillament gaudir de la bellesa d’algun element arquitectònic ben a prop. Prepara el llapis, que comencem!

Properament...

Viu la primavera!
En família

Taller familiar de ceràmica amb motius florals i primaverals.

Visita al Cava Centre en família
En família

El Cava Centre et proposa una visita en família per conèixer el cava des de noves perspectives.

En família

Acompanyeu-nos al Cau de les Bèsties on descobrirem diferents activitats connectades amb l’exposició temporal amb tota la família!...

 

 

Rutes familiars

<p>Centre de Recuperació d'Amfibis i Rèptils de Catalunya</p>

Ja saps què has de fer si algun cop, mentre passeges pel bosc, et trobes una tortuga ferida? Doncs el mateix que si veus un dofí massa a prop de la platja: trucar immediatament a qualsevol dels centres de recuperació de fauna amenaçada que hi ha a les comarques de Barcelona. Però, per fer-ho, hauràs de saber quins són, no? Segueix llegint! 

<p>Sant Martí de Tous</p>

El territori que abraça el Camí Ignasià a les comarques de l’Anoia i el Bages ofereix multitud de propostes per fer en família. A més de la possibilitat de caminar seguint el recorregut que marca el camí i gaudir pas a pas de la natura i dels paisatges de la zona, hi ha espais especialment recomanats per a nens i nenes.

<p>Pantà de Sau</p>

Gorgs, rius, embassaments, tolls... Més enllà de les piscines, les possibilitats de prendre un bany d'aigua dolça a l'aire lliure a l'interior de les comarques de Barcelona són múltiples, i acostumen a ser indrets privilegiats, envoltats de paisatges corprenedors. Així que si ets dels que no els agrada la salabror marina, o trobes que a les platges hi sobra gent, però a l'estiu també tens ganes de refrescar-te, segueix llegint, que aquestes 5 propostes potser t'interessen.

Zeige 4 - 6 von 15 Ergebnissen.

Guies i mapes