No t'ho perdis

<p>Món Sant Benet</p>

Si ets dels que mai sap què triar, si natura o cultura, aquest article és per a tu. Et proposem cinc plans en què no trobaràs a faltar cap de les dues coses. Són cinc àrees de pícnic situades en entorns naturals des de les quals podràs fer alguna visita cultural o senzillament gaudir de la bellesa d’algun element arquitectònic ben a prop. Prepara el llapis, que comencem!

Properament...

Visita al Cava Centre en família
En família

El Cava Centre et proposa una visita en família per conèixer el cava des de noves perspectives.

En família

Acompanyeu-nos al Cau de les Bèsties on descobrirem diferents activitats connectades amb l’exposició temporal amb tota la família!...

El Cau de les Bèsties
En família

Un espai autònom on podreu gaudir tota la família de jocs, trencaclosques, manualitats i contes plens d’animals i criatures fantàs...

 

 

Rutes familiars

<p> Cims amb la canalla</p>

Comencem per ser-te sincers: allò que et proposem en aquestes línies és fer cims, i per tant, en algun moment el camí fa pujada. Però vaja, res que no es pugui superar amb un petit esforç, i estem segurs que qualsevol criatura que faci un temps que camina pot assolir l'objectiu. Comprovaràs que sovint les petites muntanyes també poden oferir grans panoràmiques.

<p>Experiència Garrafal al Parc del Garraf</p>

És estiu, cau la nit i de cop recordes que és el millor moment de l’any per mirar el cel i les estrelles. Aixeques el cap i veus el planeta Venus que treu el cap brillant, sempre puntual, anunciant l’espectacle que ve a continuació. Els Perseids també coneguts com les llàgrimes de Sant Llorenç t’esperen fidels, com cada estiu, per fer-te pensar durant una estona en la immensitat i la bellesa que tenim al voltant… Ja has demanat un desig?  

<p>Vista de Gironella</p>

Tenen un patrimoni sorprenent, estan ubicats en un entorn que deixa sense alè o parlen de la història del nostre país. Aquests deu nuclis que trobaràs a continuació són deu dels pobles imprescindibles que has de visitar a les comarques de Barcelona. T’enamoraran pel seu llegat patrimonial i natural i et faran descobrir racons que probablement desconeixies. Som-hi?

Zeige 7 - 9 von 15 Ergebnissen.

Guies i mapes