Atenció!
Aquesta pàgina ja no està operativa i en breu desapareixerà. El blog de Barcelona és molt més queda ara integrat dins la web barcelonaesmoltmes.cat.
ANAR A LA WEB DE BCN+

No t'ho perdis

<p>Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny</p>

Set rutes de senderisme amb diferents dificultats i distàncies perquè, vagis sol, en família o amb amics, trobis l’excursió perfecte per passar el dia a la muntanya, envoltat de natura. És hora de posar-se roba còmoda, calçat esportiu i sortir a descobrir racons que t’ompliran els ulls de bellesa i l’ànima d’energia positiva!

Properament...

Visita a Niudalia Flower Farm
Natura

Vine a veure l'espai floral més gran de Catalunya. Més de 100.000 tulipes, narcisos, jacints i altres varietats de flor primaveren...

En família

La muntanya de Montserrat amaga en el seu interior més de 100 coves, però aquesta és l'única que permet un pas...

En família

Puja a un tren històric i gaudeix d'un atractiu recorregut de 20 minuts enmig de la natura per visitar llocs icònics com els Jardi...

 

 

 

 

El + vist

<p>Sant Martí del Brull</p>

Seguir les petjades d’Oliba en el mil·lenari del seu bisbat ens ha fet animar-nos a descobrir més joies del romànic als voltants de Barcelona. I és que sempre ens queda algun secret per descobrir. Si tinguéssim un transportador d’angles, la ciutat de Vic on Oliba va ser bisbe quedaria en el centre d’aquesta ruta a pocs quilòmetres a la rodona on el romànic es fon amb joies de la nostra natura.

<p>Jardí Botànic - Museu Municipal de Gavà </p>

Ja siguin amb vegetació pròpia d'una sola comarca o d'un país sencer, ja siguin especialitzats en exemplars gegantins o d'una varietat absoluta, els jardins botànics que trobem arreu de les comarques de Barcelona són indrets extraordinaris on descobrir la bellesa i la diversitat que ens ofereix la Mare Natura. N'hem seleccionat quatre que hauries d’apuntar a la llista de pendents de visitar!   

<p>Camins per gaudir de Gallecs</p>

L’Espai Rural de Gallecs, al terme de Mollet del Vallès, és un parèntesi enmig d’una zona totalment urbana; un oasi de tranquil·litat per al modern i actiu Vallès. Aquí, la preservació de la natura i l’agricultura tradicional s’uneixen a la pràctica del lleure i les activitats d’educació ambiental.

Zeige 13 - 15 von 18 Ergebnissen.

Guies i mapes