Atenció!
Aquesta pàgina ja no està operativa i en breu desapareixerà. El blog de Barcelona és molt més queda ara integrat dins la web barcelonaesmoltmes.cat.
ANAR A LA WEB DE BCN+

La recomanació de la setmana

<p>Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny</p>

Set rutes de senderisme amb diferents dificultats i distàncies perquè, vagis sol, en família o amb amics, trobis l’excursió perfecte per passar el dia a la muntanya, envoltat de natura. És hora de posar-se roba còmoda, calçat esportiu i sortir a descobrir racons que t’ompliran els ulls de bellesa i l’ànima d’energia positiva!

L’agenda del cap de setmana

Concerts de mitjanit
Cultura

Cada dissabte música per ballar i passar-s'ho bé amb els teus en un escenari únic a la vora del mar.

Retir de ioga i comunicació conscient
En família

En aquest retir per a totes les edats t'oferirem eines de comunicació per escoltar la teva veu interior i reconnectar amb l'entorn...

Festa Major de Les Santes
Cultura

Arriba la Festa Major de Mataró en honor a santa Juliana i santa Semproniana. 

Tardeos: DJ, música, copes i tapes
Cultura

Gaudeix dels capvespres amb música + còctels a l'Hotel Augusta Vallès!

Festa Major de les Neus
En família

Música, actes populars i activitats per a tota la família! Viu el convit a la festa, els 12 morterets, el correfoc, els castellers...

Modernisme i Vitralls
Cultura

Una experiència per gaudir dels colors i la llum del Modernisme a través dels vitralls.

Butlletí setmanal

Subscriu-te al butlletí setmanal

 

Rep cada dijous els millors plans, rutes a la natura i activitats singulars a prop de Barcelona.

Subscriu-te

 

El + vist

<p>Masia Can Pascol</p>

Què busques quan busques casa rural? Un entorn natural? Una casa confortable? Un lloc per desconnectar? Llar de foc? Spa? Si has respost afirmativament alguna d’aquestes preguntes, has arribat al lloc ideal perquè aquí te’n recomanem algunes que, a més de tot això, són cases rurals sostenibles amb una petjada energètica zero (o quasi) per cuidar l’entorn i el lloc que visitaràs. Triar-les depèn només de tu.

<p>Cardona</p>

Aconseguir escapar-te amb els amics o amigues un parell de dies és d’aquells plans que t’alegren la vida. Costa consensuar el cap de setmana, el lloc, el pressupost i encara costa més deixar totes les obligacions ben ateses: la feina, els fills, els pares i l’eterna llista de coses pendents que mai no s’acaba... però quan ho aconsegueixes i de cop tens 24 o 48 hores per compartir, cuidar-te i celebrar l’amistat et retrobes a tu mateix i assaboreixes la felicitat fent el que t’agrada. Això és el que fan la Gemma i les seves amigues, cada any una s’encarrega d’organitzar l’escapada i aquest any han triat el Bages. Vols saber per què?

<p>Rutes per a famílies exploradores a Sant Cugat del Vallès</p>

Jugar, diuen, és la millor forma d’aprendre. Així que avui et proposem escape rooms, jocs interactius i rutes gamificades perquè descobreixis les comarques de Barcelona d’una altra manera. Hi ha de tota mena: amb realitat virtual, amb accessos a llocs secrets o d’altres més senzills que pots fer al teu aire, només amb el mòbil o un mapa. Jocs que, ben segur, afegiran un punt de diversió i faran la teva escapada molt més emocionant! Per quin comences?

S'estan mostrant 10 - 12 de 20 resultats.

Bloguers curiosos

Salta conmigo