La recomanació de la setmana

<p>La Colònia Vidal a Puig-reig</p>

Rutes molt fàcils, per fer en família, caminant o en bici, ideals per descobrir el paisatge i també la història de les persones que el van habitar. Des de Cal Rosal fins a Balsareny, passant per les colònies tèxtils. Des de Balsareny fins a Manresa, resseguint el canal medieval que portava l'aigua del riu Llobregat fins a la capital del Bages. Un riu que no és només aigua, és també patrimoni, indústria, enginyeria, vida... Escull la ruta que més t'agradi i surt a caminar.

L’agenda del cap de setmana

Monacàlia, La Fira de l'Abat de Navarcles
Cultura

Viatja en el temps i reviu un dia en el poble medieval de Navarcles, que va créixer a l'ombra del monestir de Sant Benet de Bages.

Esport

Una caminada popular que recorre l'últim tram del Camí Ignasià des de Montserrat fins a Manresa. Natura, patrimoni ...

Visita guiada a la Masia de can Miravitges
Cultura

Itinerari guiat que ens aproparà a Can Miravitges, una masia d'origen medieval, molt reformada als segles XVII i XVIII.

Fira de Primavera de Navàs
Fires

La Fira de Primavera sempre és una gran celebració on el comerç i la promoció del municipi de Navàs s’alcen com a eix principal, a...

Recés meditació i silenci en paratge històric
Cultura

Pràctiques per desenvolupar una actitud d'atenció centrada que facilita la calma mental (Meditació Samatha) i per afavorir un esta...

Exposició itinerant Cent Anys de l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya (1922-1940)
Cultura

L’Obra del Cançoner Popular de Catalunya és probablement el projecte de recol·lecció folklòrica més ambiciós dut a terme en la nos...

Butlletí setmanal

Subscriu-te al butlletí setmanal

 

Rep cada dijous els millors plans, rutes a la natura i activitats singulars a prop de Barcelona.

Subscriu-te

 

El + vist

<p>Capvespre al castell de Burriac</p>

Són llocs elevats, que ens donen una perspectiva única d’una zona, poble o indret. Observar un lloc a vista d’ocell sempre ens fa sentir imponents, poderosos i importants. La sensació de tenir un territori als peus crea una percepció inigualable. T’animes a experimentar aquesta sensació? Aquí trobaràs 9 talaies úniques que val la pena conèixer. 

<p>Sant Martí del Brull</p>

Seguir les petjades d’Oliba en el mil·lenari del seu bisbat ens ha fet animar-nos a descobrir més joies del romànic als voltants de Barcelona. I és que sempre ens queda algun secret per descobrir. Si tinguéssim un transportador d’angles, la ciutat de Vic on Oliba va ser bisbe quedaria en el centre d’aquesta ruta a pocs quilòmetres a la rodona on el romànic es fon amb joies de la nostra natura.

<p>La Seu d'Ègara, a Terrassa</p>

Llocs com el monestir de Montserrat, el castell de Cardona o el Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny sempre apareixen en una llista de llocs imprescindibles de les comarques de Barcelona. Però hi ha llocs desconeguts, que sovint no surten a les guies de viatge, que són autèntiques meravelles que també val la pena visitar. En aquest recull en trobaràs set.

S'estan mostrant 19 - 21 de 22 resultats.

Bloguers curiosos

Salta conmigo