Atenció!
Aquesta pàgina ja no està operativa i en breu desapareixerà. El blog de Barcelona és molt més queda ara integrat dins la web barcelonaesmoltmes.cat.
ANAR A LA WEB DE BCN+

No t'ho perdis

<p>Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny</p>

Set rutes de senderisme amb diferents dificultats i distàncies perquè, vagis sol, en família o amb amics, trobis l’excursió perfecte per passar el dia a la muntanya, envoltat de natura. És hora de posar-se roba còmoda, calçat esportiu i sortir a descobrir racons que t’ompliran els ulls de bellesa i l’ànima d’energia positiva!

Properament...

Visita a Niudalia Flower Farm
Natura

Vine a veure l'espai floral més gran de Catalunya. Més de 100.000 tulipes, narcisos, jacints i altres varietats de flor primaveren...

En família

La muntanya de Montserrat amaga en el seu interior més de 100 coves, però aquesta és l'única que permet un pas...

En família

Puja a un tren històric i gaudeix d'un atractiu recorregut de 20 minuts enmig de la natura per visitar llocs icònics com els Jardi...

 

 

 

 

El + vist

<p>Torrelles de Llobregat </p>

Les rutes circulars permeten gaudir de paisatges diferents des del principi fins al final. Ni tornes pel mateix camí ni t'has de preocupar d'on has deixat el cotxe. Perquè puguis escollir on t'agradaria anar, et proposem cinc rutes circulars per cinc comarques, totes sorprenents.

<p>Pedraforca</p>

Un dels majors secrets dels catalans són les coordenades on, cada tardor, les famílies surten a collir o caçar els bolets. Aquí et descobrim alguns indrets que són propicis per trobar-ne als peus dels arbres, això sí, no podem garantir que n'hi hagi perquè els bolets depenen de factors varis climatològics i de l'entorn. Recorda collir només els bolets que coneguis bé i ser respectuós amb la natura. Algunes de les àrees de pícnic que venen a continuació tenen barbacoes, així que podries arribar a cuinar els bolets que has collit.

<p>Geoparc</p>

Les històries del passat estan escrites a les pedres i en els paisatges de la comarca del Bages, el Baix Llobregat, i el Moianès, territoris rics en patrimoni geològic. El Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central és un espai natural ideal per practicar el geoturisme, una activitat que integra natura, cultura, geologia, mineria i gastronomia.

Showing 10 - 12 of 18 results.

Guies i mapes