Atención!
Esta página ya no está operativa y en breve desaparecerá. El blog de Barcelona es mucho más queda ahora integrado dentro de la web barcelonaesmoltmes.cat.
IR A LA WEB DE BCN+

Activitats a La Granja

Activitats a La Granja

Aventura, natura i emocions. Activitats, animals de granja i cavalls de doma natural amb els quals podrem entrenar competències emocionals vitals, amb la diversió sempre com a base.

Durant tot el curs “La Granja, Ability Training Center” organitza les excursions Emofamily, on la diversió i/o l’aprenentatge estarà assegurat per a grans i petits. Tenim activitats de lleure, populars, d’educació emocional, amb cavalls, animals de granja i amb el segell de La Granja, que garanteix emoció i una experiència que va més enllà, a través del Mètode La Granja, un mètode demostrat científicament. Somriures, aprenentatges, diversió i aventures, el millor regal que els hi podem fer als nostres fills i filles.

A més, durant l'estiu podeu gaudir del casal o les colònies. Compartint activitats als peus del Parc Natural del Montseny. Tota una experiència que, ben segur, no s'oblida!

¿Cuándo?

01/01/2024 - 31/12/2024

¿Dónde?

La Granja Ability Training Center

C/ Sanata, s/n

Santa Maria de Palautordera

Más información

La Granja Ability Training Center

Tel. 938481125

Activitat pagament

Web

En el mapa

¿Quieres estar informado de toda la agenda del fin de semana?

Suscríbete
Boletín semanal

Vols publicar a l'agenda de BCN+?

ACCEDEIX AL FORMULARI
Agenda